TROUWFOTOGRAAF VOOR ARNHEM & NIJMEGEN


De zeer afwisselende, bijna buitenlands aandoende natuur rondom Arnhem maakt dit een zeer populaire regio om te trouwen. Niet alleen de stad Arnhem zorgt voor mooie plaatjes. Ook – of misschien wel vooral – de dorpen in de directe omgeving, zoals Oosterbeek, Rozendaal en Rheden lenen zich perfect voor een prachtige bruiloft en dus prachtige trouwfoto’s.

Ten westen van Arnhem, richting Oosterbeek, Doorwerth en Wageningen, vind je uitgestrekte bossen en de rivier de Rijn, met flinke hoogteverschillen en prachtige uitkijkpunten. Bekende locaties om te trouwen zijn hier:

Ten zuidoosten van Arnhem ligt de Veluwe, met de bekende Posbank. Hier lopen heide, dichte naaldbossen en prachtige open plekken en vergezichten naadloos in elkaar over. Populaire trouwlocaties in de omgeving van Arnhem zijn:

Ook in de stad Arnhem kun je je midden in de natuur wanen. Park Sonsbeek / Zypendaal is een plek waar geschiedenis, cultuur, natuur en de stad bij elkaar komen. Je hebt hier maar liefst 3 populaire trouwlocaties: Stadsvilla Sonsbeek, Brasserie de Boerderij en Huis / Kasteel Zypendaal. Een stadspark van dit formaat en met deze ligging direct bij het centrum is uniek in Nederland.

Het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo bevinden zich niet ver hier vandaan. Met authentiek Nederlands erfgoed dan wel de Bush of de Desert als decor, staan deze locaties garant voor verrassende, ongedwongen en spontane trouwfoto’s.

Op veel van bovenstaande locaties hebben wij al bruiloften mogen vastleggen. Bekijk ons portfolio met een breed palet aan trouwfoto’s.

Wil je zien hoe een volledige trouwreportage eruit ziet? Bekijk dan eens de trouwfoto’s van Sophie & Edger.

TROUWEN IN NIJMEGEN EN OMGEVING

De stad Nijmegen en haar omgeving is ook een geliefde plek om te trouwen. Nijmegen is natuurlijk de oudste stad van Nederland. Ondanks dat er veel gebombardeerd is, zijn er nog veel prachtige plekken in Nijmegen die de mooiste beelden opleveren. Denk aan de Grote Markt met De Waagh, het stadhuis van Nijmegen, de Stevenskerk en het Valkhof met een prachtig uitzicht over de Waal.

De omgeving van Nijmegen is groots en afwisselend: de uiterwaarden van de Ooijpolder en de stuwwal bij Beek-Ubbergen (uniek in Nederland), de grote heide- en zandvlakten van de Mookerheide, de bossen rondom Berg en Dal…

Een aantal bekende trouwlocaties in Nijmegen en omgeving zijn:

Nijmegen en (de dorpen in) haar omgeving staan dan ook garant voor prachtige foto’s van jullie bruiloft!

 

Wil je meer weten over de trouwlocaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Kijk dan ook eens op www.toptrouwlocaties.nl.