WERKWIJZE


Ik ben gevestigd in Arnhem, bij de prachtige Veluwe waar zich vele prachtige trouwlocaties bevinden. Uiteraard werk ik door heel Nederland en ook voor internationale bruiloften ben ik te boeken. Zo heeft ik al bruiloften gefotografeerd in Frankrijk, België, Duitsland, Oekraïne en Georgië.

Op alle fronten will ik de hoogste kwaliteit leveren. Ik kiez daarom voor het fotograferen van een select aantal huwelijken per jaar. Aangezien ik vaak in het buitenland werkt, is het handig om ruim van tevoren je trouwdatum bij mij te checken en vast te leggen.


MET WIE WERKEN WIJ GRAAG SAMEN?

De bruidsparen met wie ik werk zijn veelal artistieke, open-minded mensen die vrij in het leven staan. Zij hebben een voorliefde voor tijdloze beelden met een krachtige, pure uitstraling en ‘een rauw randje’. Ik heb dan ook vaak mogen werken voor collega-fotografen, designers, schrijvers en kunstenaars.

VOOR JULLIE BRUILOFT

Voor een eerste kennismaking nodig ik jullie graag uit in mijn favoriete cafe in Arnhem. Tijdens deze ontmoeting leren we elkaar beter kennen en praten we over jullie behoeften en wensen. Ik neem een aantal trouwalbums mee, zodat jullie deze kunnen bekijken. Jullie ontvangen een offerte & een contract waarin de wederzijdse verplichtingen staan opgetekend. Na ondertekening van het contract en een aanbetaling van 500 Euro, staat jullie trouwdag bij mij geboekt. We houden contact tot de trouwdag, om te verzekeren dat alles naar jullie wens verloopt.

TIJDENS JULLIE BRUILOFT

Jullie huwelijksdag is een verhaal over liefde en het vieren van het leven met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Een verhaal dat verteld moet worden op een pure en bijzonder mooie manier. Ik ben er met geen andere opdracht dan het vastleggen van jullie herinneringen. Mijn filosofie is dat ik nooit op de voorgrond treed en jullie verhaal vertel alsof ik een vlieg op de muur ben. Mijn focus ligt volledig op jullie en de mensen om jullie heen. Het vatten van beelden die hun eigen verhaal vertellen. Integer, krachtig, soms met een ‘edge’.

NA JULLIE BRUILOFT

Het bekijken van jullie huwelijksfoto’s is een belevenis op zich. Om jullie niet te lang te laten wachten, krijgen jullie binnen drie weken toegang tot een online gallery met slideshow en webstore. Het trouwalbum ontvangen jullie, samen met de digitale beelden, binnen twee maanden.

Een grote afdruk van jullie mooiste foto(‘s), bv. op dibond, kan ik voor jullie verzorgen.

Museumkwaliteit is hiervoor namelijk mijn maatstaf. Ik werk hiervoor met een leverancier die werkt voor musea en galerieën.